Monday, February 10, 2014

jAUHNyER.....

PITAS... aKu x pERNaH denGar teMpaT tuH...
taPi aTas seBaB sebAb yaNG x leH dIelAKKan ..
naK x naK pOie jUGaK...
x baNYaK gAMBaR aMIK sEBaB pERJalANan naIK vaN
jaUH jUGaK daRI kOta kINaBaLU dALaM 178 ++ kM... 
maCaM sEREMBaN ke sLIm rIveR
sIap tIdUr baNGuN tIdUr baLIk x sAMPaI saMpAI 
X Per next tIme PerGI aMIK laGI gAMbaR
Tgk JaRaKnYeR yaNG sEBenaR 1734.58 kM...



nIe lah rUmaH teMpaT meNUmpaNG tIdUR kaT saNA..keBanYaKAN rUMaH sTYle macaM tU


  


jaLaN nIe seBenaRnya jalAN tar.. tapI deK baNYakNyeR lUmPur tU yANg naMPaK jaLaN LUmPur TU


aDO la saTu raUNaBAUt sIaP udaNG LagI
kaT siNI seAfOOd seMEManGNya MuraH

sAtU-saTuNya bANGUnaN kedaI yaNG beSAR kaT siNi
meNEMPaTKan oraNG orANG meNJUaL baRANg keRInG... caM laDO aPi.. iKaN bILis


adO maSjID JaNGaN rIsaU... taPI CAkaP oRANG JUMlaH jeMAAH eH, riSAU...


owH yes kaT sInI keBANYaKaN kaMPUnG eH wIRELESS
uNTUk inTERNeT la.. uTK lETrIK beSELIraT laIE waYaR eH...


kaMbING nIE maLU maLU naK KONO aMIK gAMBaR

teH taRiK kaLAu sUrUH BoLi laie aKU TOlaK

kONON eH naK aMIK gaMBaR GUNuNG kINaBaLU... taPI X NaMPaK.. lINDUNG keK awaN...


oWH... laST sKaLi masa baLIK ke Kk ... daPaT la meRASA iKaN BaKaR fREsH..iKAN aPo? x taU.. dEN  sOSaH yO... krEDiT kePAdO paK seDARo ngaN MaK seDARO deN yaNG baNYaK meMBanTU kaT saNa.. sIAP beLANJa mkan LaGI...

aNd meMaNG keNA pOiE laIe... naNtI aMIk gaMBaR laIE.. taPI jaUHNyeRR...

No comments: